Željana Zovko

Objavljeno: 2.4.2019.

Zovko ugostila hrvatske novinare u Europskom parlamentu u Briselu

Bruxelles, 2. travnja 2019.

Zastupnica u Europskom parlamentu, Željana Zovko, u sklopu programa Europske pučke stranke Meet my MEP, ugostila je u Europskom parlamentu u Bruxellesu novinare iz hrvatskih medija,  Ivan Tašev- Glas Koncila i Renata Škudar – Radio 101.

Novinari su u trodnevnoj posjeti te će se tijekom svog boravka u Europskom parlamentu upoznati s radom zastupnice Zovko i njezinim svakodnevnim aktivnostima te iz prve ruke vidjeli kako izgleda dan zastupnice  tijekom održavanja plenarne sjednice u Bruxellesu te raspravljati o važnosti skorašnjih izbora za Europski parlament.

Osim susreta sa zastupnicom Zovko, novinari su se susreli i s Alenom Legovićem odgovornim za komunikacije EPP grupe. Oni su novinare informirali o tome kako funkcionira Press služba EPP-a u Europskom parlamentu, koje sve aktivnosti Ured za informiranje organizira te koje se sve mogućnosti novinarima pružaju i koje alate imaju na raspolaganju koji bi im mogli pomoći i olakšati njihov svakodnevni rad prilikom informiranja hrvatskih građana.

Novinari će posjetili i Parlamentarium te će sudjelovati na Mini plenarnoj sjednici.

Copyright © Željana Zovko 2017. Sva prava pridržana.