Željana Zovko

Objavljeno: 3.3.2022.

[Najava] Okrugli stol o ženama u poslovnom svijetu i politici u organizaciji zastupnice Zovko, Povjerenstva za ravnopravnost spolova SDŽ-a i Savjeta mladih SDŽ-a

Bruxelles/Split, 3. ožujka 2022. godine

Zastupnica u Europskom parlamentu, potpredsjednica Kluba zastupnika Europske pučke stranke (EPP) i potpredsjednica Odbora za vanjske poslove Željana Zovko u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova SDŽ-a i Savjetom mladih SDŽ-a ovu subotu, 5. ožujka 2022. godine u Splitu organizira okrugli stol pod nazivom “Žene u poslovnom svijetu i politici”.

Događaj će se održati uoči ovogodišnjeg Dana žena u splitskom hotelu Cornaro s početkom u 11:00 sati te će poslužiti kao izvrsna prilika za pregled trenutnog stanja te raspravu o mogućnostima za daljnje jačanje položaja žena i poboljšanje ravnopravnosti žena i muškaraca u poslovnom svijetu i politici.

Na okruglom stolu će također govoriti i Blaženko Boban, župan Splitsko-dalmatinske županije, Danica Baričević, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Splitsko-dalmatinske županije, Helena Budiša, predsjednica HUP podružnice u Dalmaciji, Zrinka Mužinić Bikić, psihologinja, Danira Glavinić, poduzetnica i osnivačica brenda Dada&Rocco te dr. med. Jelena Ćurković, članica Savjeta mladih Splitsko-dalmatinske županije.

Događaj je otvoren za javnost, a prijave za sudjelovanje je potrebno poslati do petka, 4. ožujka na email anja.kolimbatovic@europarl.europa.eu.

 

Copyright © Željana Zovko 2021. Sva prava pridržana.