Željana Zovko

Objavljeno: 27.11.2018.

Zastupnica Zovko sudjelovala u Padovi na konferenciji o političkoj budućnosti Europe

Zovko na konferenciji u Padovi pod nazivom ‘Oltre questa Unione Europea per salvare l’Europa’ gdje se raspravljalo o političkoj budućnost Europske Unije

Zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko sudjelovala je u subotu, 24. studenoga na konferenciji u Padovi pod nazivom ‘Oltre questa Unione Europea per salvare l’Europa’ na poziv zastupnice u Europskom parlamentu Elisabette Gardini. Teme konferencije bile su migracije, vanjska politika, politike i regulative EU kroz prizmu poduzetnika i akademske zajednice.  

Zovko je sudjelovala na panelu pod nazivom ‘Mediteran, Europa i Italija’ gdje se osvrnula na  političku budućnost Europe pred predstojećim izazovima, obrani zajedničkih granica.

Konferenciji su prisustvovali talijanski zastupnici u Europskom i nacionalnom parlamentu, te brojni poduzetnici i profesori sa Sveučilišta u Trstu i Bologni koji su uključeni u europske politike.Uoči konferencije u Padovi, zastupnica je posjetila i Sveučilište u Padovi i susrela se s rektorom Rosariom Rizzutom i regionalnim koordinatorom Forza Italie za regiju Veneto Cristianom Satoratom.

Copyright © Željana Zovko 2021. Sva prava pridržana.