[IZ MEDIJA] U Washingtonu održan Nacionalni molitveni doručak

U Washingtonu je održan Nacionalni molitveni doručak na kojem se okupilo više od tri tisuće političara, diplomata, poslovnih ljudi i vjerskih vođa iz cijelog svijeta.

Kao i drugi američki predsjednici od 1952., i Donald Trump održao je govor nadahnut vjerom. “Amerika je nacija vjernika, Božja milost prisutna je u svim aspektima američkog društva”, poručio je Trump. Poziv na ovogodišnji doručak dobili su i hrvatski političari Slaven Dobrović, Željana Zovko i Marijana Petir.

“Zadivljena sam osobnim svjedočanstvima i primjerima  koje sam imala prilike čuti i od visokih američkih dužnosnika, ali i na primjerima običnih ljudi. I oni su ujedinjeni u jednoj stvari, da molitva doista pomaže, da liječi da, ako svoje snage stavimo u Isusa Krista  da možemo ustvari napraviti sve što drugim ljudima izgleda nemoguće”, kazala je Marijana Petir.

“Izuzetno sam impresionirana organizacijom molitvenog doručka i svjedočanstvima pozvanih gostiju, a jednim jedinstvom  pozicije i opozicije u vjeri prije svega, u  vrijednostima koji žele da se dijele, kako američko društvo tako i svijet i u poštivanju ljudskih sloboda i religijskih sloboda, što je za mene izuzetno značajno”, poručila je Željana Zovko.

Web stranice Željane Zovko koriste kolačiće (cookies) kako bi se poboljšala funkcionalnost stranica. Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja