Najava tjednih aktivnosti

Bruxelles, 17. svibnja 2021. godine

Željana Zovko sudjelovat će na svibanjskoj plenarnoj sjednici Europskog parlamenta na kojoj će u utorak govoriti na raspravi o strategiji EU-a prema Izraelu i Palestini te na raspravama o izvješćima o Turskoj, Crnoj Gori i o zaštiti ljudskih prava i vanjskoj migracijskoj politici EU-a, na koja je priložila amandmane koji su i uključeni u konačne tekstove izvješća.

U utorak popodne će kao članica odbora CULT govoriti tijekom rasprava o programima Kreativna Europa, Erasmus+ i Europske snage solidarnosti dok će u srijedu govoriti tijekom rasprave o pozivu WHO-a na ukidanje prava intelektualnog vlasništva za cjepiva protiv bolesti COVID-19.

U četvrtak će ispred EPP-a koordinirati pregovore o tekstovima rezolucija o slučajevima kršenja ljudskih prava, demokracije i vladavine zakona dok će potom sudjelovati na pripremnom sastanku EPP-a za odbor AFET.

Web stranice Željane Zovko koriste kolačiće (cookies) kako bi se poboljšala funkcionalnost stranica. Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja