Zovko u Europskom parlamentu ugostila Zajednicu žena “Katarina Zrinski“ Splita i Splitsko-dalmatinske županije i splitski HDZ

Bruxelles, 11. listopada 2022. godine

Potpredsjednica Kluba zastupnika EPP-a i Odbora za vanjske poslove Željana Zovko ugostila je ovaj tjedan u Europskom parlamentu članice Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Splita i Splitsko-dalmatinske županije te članove splitskog gradskog kotara HDZ Bol.

Zovko je posjetitelje upoznala sa svojim radom i trenutnim aktivnostima u Europskom parlamentu, uključujući u Klubu zastupnika EPP-a, Odboru za vanjske poslove i Izaslanstvu za odnose s BiH i Kosovom u kojima djeluje kao potpredsjednica te Odboru za kulturu i obrazovanje, Pododboru za sigurnost i obranu i Izaslanstvu za odnose sa SAD-om.

Prilikom boravka u Bruxellesu, posjetitelji su obilaskom Europskog parlamenta neposredno doživjeli rad europskih institucija i svakodnevnih aktivnosti zastupnika te su dobili uvid u način stvaranja i izglasavanja propisa na europskoj razini, a što je od izuzetne važnosti za veće povjerenje građana u institucije i njihovu veću uključenost u demokratske procese.

 

Web stranice Željane Zovko koriste kolačiće (cookies) kako bi se poboljšala funkcionalnost stranica. Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja