Najava: Zovko o provedbi IPA-e III na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

Bruxelles, 25. svibnja 2023. godine

Željana Zovko, potpredsjednica Odbora za vanjske poslove i izaslanstva za odnose s BiH i Kosovom Europskog parlamenta, održat će 29. svibnja predavanje o provedbi Instrumenta pretpristupne pomoći IPA III u Bosni i Hercegovini na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Podsjetimo, Zovko je izvjestiteljica Europskog parlamenta za najnoviji Instrument pretpristupne pomoći te aktivno radi na podizanju svijesti o važnosti ovog fonda za politiku proširenja EU-a, uključujući i kroz istoimenu konferenciju koja je održana u Splitu.

Najavljeno predavanje će poslužiti kao platforma za razmjenu mišljenja s lokalnim dionicima o stanju provedbe IPA-e III u BiH te o daljnjem planiranju, primjeni i izvođenju projekata unutar ovog vodećeg europskog programa za financijsku potporu državama kandidatima i potencijalnim kandidatima na njihovom europskom putu.

Događaj će se održati u ponedjeljak, 29. svibnja s početkom u 10:00 sati u amfiteatru A.B. Šimić na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru te je otvoren za javnost.

Web stranice Željane Zovko koriste kolačiće (cookies) kako bi se poboljšala funkcionalnost stranica. Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja