Zovko sudjelovala na svečanom otvaranju Ureda Hrvatske gospodarske komore i Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru

Bruxelles / Mostar, 11. travnja 2018. – Zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko sudjelovala je ovog tjedna na svečanom otvorenju Ureda Hrvatske gospodarske komore i Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru.

Zastupnica Zovko sudjelovala je u ponedjeljak, na svečanom prijemu povodom otvorenja Ureda Hrvatske gospodarske komore u Mostaru, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, kojem su također nazočili i predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković, hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović, predsjednik HGK Luka Burilović, kao i ostali visoki dužnosnici i gospodarstvenici iz BiH i Hrvatske. Ured HGK-a u Mostaru imat će za cilj promicati interese hrvatskih poduzetnika u BiH te pružati podršku svim zainteresiranim stranama u intenziviranju gospodarske suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Također, zastupnica Zovko je u utorak prisustvovala na otvorenju 21. Međunarodnog gospodarskog sajma u Mostaru te se susrela s poduzetnicima izlagačima.

Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru je jedna od najznačajnijih gospodarskih manifestacija u Bosni i Hercegovini, ali u regiji , na kojem se mogu saznati informacije o mogućnostima ulaganja u Bosni i Hercegovini te razmijeniti poslovne ideje i iskustva prisutnih izlagača.

Web stranice Željane Zovko koriste kolačiće (cookies) kako bi se poboljšala funkcionalnost stranica. Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja