Zastupnica Zovko ugostila posjetitelje iz Splita

Strasbourg, 16. travnja 2018. – Zastupnica Željana Zovko ugostila je u ponedjeljak u Europskom parlamentu u Strasbourgu djelatnice Ministarstva unutarnjih poslova iz grada Splita. Tijekom boravka u Strasbourgu djelatnice MUP-a imale su priliku upoznati se s procesom donošenja odluka u Europskom parlamentu.

Posjetitelji su prisustvovali predavanjima o funkcioniranju Europske unije i njezinih institucija te se govorilo o procesu donošenja odluka i utjecaju tih odluka na svakodnevni život običnih građana Europske unije.

Nadalje, zastupnica Zovko je posjetiteljima predstavila svoj rad u Europskom parlamentu te je govorila o recentnim izvješćima o Mehanizmu Unije za civilnu zaštitu i o napretku u globalnim sporazumima UN-a o sigurnim, urednim i zakonitim migracijama i o izbjeglicama na kojima trenutačno radi kao izvjestiteljica za mišljenje u ime Odbora za razvoj (DEVE), odnosno kao izvjestiteljica u ime Europske pučke stranke pri Odboru za vanjske poslove Europskog parlamenta (AFET).

Web stranice Željane Zovko koriste kolačiće (cookies) kako bi se poboljšala funkcionalnost stranica. Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja