Susret zastupnice Zovko i splitskog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare u Europskom parlamentu

Bruxelles, 24. rujna 2018. – Zastupnica Željana Zovko susrela se danas s Androm Krstulović Opara, gradonačelnikom Grada Splita u Europskom parlamenta. Povod susreta bio je osvrt na inicijative koje su dosad bile poduzete u suradnji s Gradom Splitom. Nadalje, zastupnica Zovko osvrnula se na nedavno održanu konferenciju u Splitu pod nazivom „Mehanizam Unije za civilnu zaštitu – zaštita u službi građana“ te o budućim koracima i suradnji između Ureda zastupnice u Europskom parlamentu i Grada Splita po pitanju unapređenja sustava civilne zaštite.

 Podsjetimo, zastupnica Zovko ima otvoren lokalni ured u Splitu koji je u protekle dvije godine mandata zastupnice Zovko organizirao posjete predstavnika Splitsko-dalmatinske županije, učenika IV. gimnazije Marko Marulić i predstavnika Policijske uprave splitsko-dalmatinske kako bi ih se upoznalo o parlamentarnom radu zastupnice Zovko.

Web stranice Željane Zovko koriste kolačiće (cookies) kako bi se poboljšala funkcionalnost stranica. Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja